شمیم دل

شمیم دل

مطالب اجتماعی ، سیاسی ، نظامی
شمیم دل

شمیم دل

مطالب اجتماعی ، سیاسی ، نظامی

آمادگی نیروهای مسلح جرأت و تفکر تجاوز به جمهوری اسلامی را از دشمن می‌گیرد

آمادگی نیروهای مسلح جرأت و تفکر تجاوز به جمهوری اسلامی را از دشمن می گیرد

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز با حضور در منطقه رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی در جمع دست اندرکاران این رزمایش حضور یافت.

وی در جمع خبرنگاران حاضر در منطقه رزمایش با اشاره به اینکه فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با دشمنان و تهدیدهای احتمالی آنها برگرفته از دستورات الهی است، افزود: الحمدلله نیروهای مسلح ما روز به روز و با توجه به فرامین الهی و تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا از آمادگی بیشتری برخوردار می شوند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه افزود: رزمایش بزرگ اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت که توسط نیروی هوایی برگزار می شود در راستای همین آمادگی ها می باشد. رزمایشی که دوستان ما را امیدوار و دشمنانمان را ناامید می نماید.

نماینده ولی فقیه در ارتش همچنین گفت: اینگونه رزمایشها قطعاً در روحیه کارکنان نیروی هوایی بویژه خلبانان جوان این نیرو تأثیر به سزایی داشته و آنها را در جهت آمادگی همیشگی یاری می نماید

چطور می‌توانیم همیشه شاد باشیم؟

خیلی‌ها ذاتا آدم‌های شادی هستند. به هر بهانه‌ای می‌خندند، وجودشان سرشار از انرژی مثبت است و همیشه و در هر شرایطی چهره شان متبسم است و برخی نیز کاملا برعکس... .
چطور می‌توانیم همیشه شاد باشیم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی روان‌شناسان و روان پزشکان ثابت کرده است که عوامل زیستی و روانی، هر دو در شاد بودن دخالت دارند یعنی هم ژنتیک و محیط خانواده و هم جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم، می‌تواند بر احساس شادمانی ما اثرگذار باشد، اما آیا ما می‌توانیم انتخاب و تلاش کنیم که شادتر باشیم یا نه؟ و تا چه حد سبک زندگی و رفتاری که برمی‌گزینیم، تعیین‌کننده شادمانی ماست؟
دکتر محسن رحیم‌نیا، روانپزشک، معتقد است: بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که نهایتا نگاه خود ما به دنیا، به خودمان و به آینده است که تعیین‌کننده میزان شادمانی ماست. بر این اساس، با تغییر نگرش می‌توانیم زندگی شادتری داشته باشیم. فقط باید راهکارهای عملی برای شادتر زیستن را یاد بگیریم و آنها را به کار ببندیم.
این فلوشیپ اختلالات روان تنی تاکید می‌کند: یکی از مهم‌ترین راه‌های شاد زیستن، آرزوپردازی، برنامه‌ریزی و گام برداشتن در مسیر آرزوهای شخصی است. البته بسیاری از عوامل تعیین‌کننده شادی در اختیار ما نیستند (مانند نقشی که هورمون‌ها یا مزاج در شاد بودن دارند)، ولی ما می‌توانیم با تغییر در نگرش و عملکرد، سهم مهمی در شادزیستن خودمان داشته باشیم.
شادی در ژن شماست
بی‌شک نمی‌توان منکر شد که بعضی افراد، ذاتا شادتر از دیگران هستند و با مسائل ساده‌،‌ احساس سرخوشی و شادی می‌کنند و برخی دیگر، براحتی احساس شادی نمی‌کنند.
روجا لاریجانی، روان‌شناس بالینی می‌گوید: در عین این که شغل ثابت، درآمد کافی و زندگی خانوادگی رضایت‌بخش، مولفه‌های مهمی در احساس شادی فرد هستند،‌ اما تحقیقات زیادی نشان داده است که احساس شادی می‌تواند به زمینه ژنتیک فرد هم مربوط باشد. در واقع تا حدی احساس شادی به شخصیت و عوامل ژنتیک فرد برمی‌گردد. اگر احساس شادی نمی‌کنید الزاما اتفاق غیرعادی نیفتاده، اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توان با کمک آنها احساس شادی خود را افزایش داد.
تلاش فراوان و توقع اندک
به گفته دکتر رحیم‌نیا، افرادی که برای کمترین تلاش‌های خود، انتظارات فراوان دارند، کمتر از دیگران از زندگی‌شان راضی و خوشحال خواهند بود. پس اگر می‌خواهیم زندگی شادتری داشته باشیم،‌ باید از توقعاتمان کم کنیم و بر سعیمان بیفزاییم.
لاریجانی می‌افزاید:‌ باید به خودمان و تفریحات خاص خودمان و ورزش نیز بپردازیم. همیشه لازم است وقت‌هایی را برای این گونه فعالیت‌ها بگذاریم. اشتغال زیاد به مسائل زندگی باعث می‌شود از تفریح کردن غافل شوید. پس در هر شرایطی که هستید،‌ بخشی از روز را به تفریح و بازی اختصاص دهید.
با افراد شادتر در ارتباط باشید
یادتان باشد، ‌افسرده دل افسرده کند انجمنی را یعنی شادمانی هم به اندازه افسردگی مسری است.
بر این اساس، دکتر رحیم‌نیا می‌گوید: افرادی هستند که مجاورت آنها به ما انگیزه و امید و اعتماد به نفس می‌دهد. معاشرت با اینها، گوهری گرانقدر است که ما را پر از انرژی می‌کند. یادمان باشد،‌ ما هم در قبال دیگران همین وظیفه را داریم. گاهی با یک جمله زیبا می‌توانیم اطرافیانمان را شاد کنیم؛‌ مثلا با گفتن نظر مثبتمان درباره زیبایی یا هوش یا متانت آنها یا این که مرتب به یادشان بیاوریم که چقدر دوستشان داریم.
لاریجانی در این باره می‌افزاید: ممکن است افراد خوبی اطراف شما باشند که از آنها فاصله گرفته‌اید. ارتباط بیشتر با افراد صمیمی، حس آرامش و امنیت را بالا می‌برد و باعث بهبود خلق می‌شود. پس دوستان خوب قدیمی را کنار نگذارید و با آنها حتی به صورت تلفنی در ارتباط باشید. از افرادی که به شما حس منفی می‌دهند،‌ پرهیز کنید. آنها زندگی را برای شما سخت می‌کنند.
با ترس‌هایمان بجنگیم
شاید باورش دشوار باشد، ولی هنوز افرادی هستند که از ترس چشم خوردن، خودشان را از برخورداری از بسیاری داشته‌هایشان محروم می‌کنند؛‌ مثلا ترجیح می‌دهند منزل کوچک‌تری داشته باشند، با وجود این که استطاعت خانه بزرگ تر را دارند، مبادا که چشم بخورند!
دکتر رحیم‌نیا با بیان این مطالب می‌گوید: غلبه بر ترس‌های بی‌مورد، گامی به سوی شادکامی است.
نقش قربانی را کنار بگذارید
یکی از رایج‌ترین مانع‌ها در برابر شادبودن، جاذبه‌ای است که در داشتن نقش قربانی نهفته است. جمله «فقط به خاطر بچه‌هام، بیمارانم، کشورم، و...» را زیاد می‌شنویم.
دکتر رحیم‌نیا معتقد است: در این نوع فرهنگ، رنج کشیدن نه‌تنها به یک ارزش تبدیل می‌شود، بلکه به آن یک معنای ثانوی فداکاری هم اضافه می‌شود. مشکل اینجاست که گویی اگر در زندگی‌مان جایی را برای لذت بردن و شادبودن خودمان داشته باشیم، دیگر نمی‌توانیم آن تصویر معنوی فداکار را داشته باشیم. بنابراین ترجیح می‌دهیم خودمان را از بسیاری خوشی‌ها محروم کنیم.
غذاهای شادی‌آور بخورید
امروزه درباره رابطه بین مواد غذایی و اثر آنها بر مغز بررسی‌های زیادی شده است و چند ماده موثر که خلق را بهبود می‌بخشند و احساس شادی را بیشتر می‌کنند، پیدا شده‌اند.
به گفته لاریجانی،کلسیم، آهن، امگا3 و اسیدهای چرب، ویتامین B6، B12، کروم، منیزیم، ویتامین D و روی با تاثیراتی که بر مغز دارند، باعث افزایش حس سرزندگی و خوشحالی می‌شوند .بی شک با خوردن موادی چون گردو، قهوه، شکلات، ماست،سبزیجات و میوه‌ها بویژه زردآلو، انار، تربچه، قارچ و چای سبز می‌توانید شادی‌تان را افزایش دهید.
منتظر نباشید که شادتان کنند
برای شاد بودن، وجود شرایط خاص یا افراد خاص ضروری نیست و هیچ کس قادر نیست ما را شاد کند، مگر خودمان.
افرادی که ناخودگاه خود را شایسته شادی نمی‌دانند، تلاشی برای به دست آوردن آن نمی‌کنند. عده‌ای آن را محصول شانس می‌دانند و باور ندارند خودشان می‌توانند شادی را به زندگی خود بیاورند، اما واقعیت این است که خود ما در شاد بودنمان خیلی نقش داریم. اگر همه کارها و فعالیت‌های خود را محدود به یک نفر یا یک کار کنیم، این وضعیت باعث نگرانی مداوم از دست دادن می‌شود که به نوبه خود، حس شادی و لذت بردن را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. پس بهتر است برای شاد بودن، فعالیت‌های مختلف و روابط متنوع داشته باشیم.
به یاد داشته باشید که اگر فکر کنید باید فلان شغل یا موقعیت یا ماشین را داشته باشید تا شاد باشید، شادی امروزتان را از دست می‌دهید.

اف 18 آمریکایی در لباس سوخوی روس+ عکس

جنگنده اف 18 آمریکایی با رنگ استتار روسیه و حتی حک کردن ستاره سرخ ارتش روسیه در سوریه دیده شد. 
به گفته کارشناسان این استتار اف 18 در لباس سوخو برای تدارک عملیات اشتباهی علیه ارتش سوریه و مقاومت و انداختن این اشتباه به گردن ارتش روسیه است.
 
اف 18 آمریکایی در لباس سوخوی روس + عکس

خود شیفتگی مشکل اصلی جامعه امروز است/ آرامش مردم را به هم نریزید

وزیر بهداشت گفت: خودشیفتگی برخی مسئولان و انتشار شایعات توسط آنها موجب بروز استرس و بهم خوردن آرامش مردم می شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در سی و سومین کنگره سالیانه انجمن ملی روانپزشکان که صبح امروز در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد، سلامت مردم را موضوعی بین رشته‌ای دانست و گفت: حوزه سلامت روان یکی از حوزه‌هایی است که نیاز به همکاری بین رشته‌ای و مردم شناسی دارد که متاسفانه از این همکاری محروم مانده است.
وی جنبه‌های جسمی، معنوی و اجتماعی را مهمترین ابعاد سلامت عنوان کرد و اظهار داشت: این آمیختگی با دیگر ارکان اداره جامعه است که به وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر می‌گردد و در این زمینه زمانی می‌توان موفق به تحلیل‌های درست شد که به همه این موارد به صورت جامع نگاه کنیم.
وزیر بهداشت افزایش تحمل مردم جامعه در برابر مشکلات روزمره و اجتماعی را مهمترین وظیفه حکومت خواند و افزود: باید برای رسیدن به این هدف از طریق آموزش و پرورش، کانال‌های فرهنگی و تریبون‌های اجتماعی به صورت مناسب استفاده کرد چرا که به نظر می‌رسد شکنندگی در نسل‌های جدید بسیار زیاد شده و مانع از حل مسائل و مشکلات زندگی می‌شود.
وی خودشیفتگی را مهمترین معضل روانشناسی جامعه خواند و اظهار داشت: خودشیفتگی از مسائلی است که همه به عنوان شهروند از آن رنج می‌برند و در صورتی که این خودشیفتگی در مسئولان باشد موجب بروز بسیاری از ناآرامی‌ها، افزایش استرس در بطن جامعه و اختلالات روانپزشکی می‌شود.
هاشمی اذعان کرد: متاسفانه هر روز مردم تحت تاثیر بخشی از شایعات و غرض‌ورزی‌های افراد و مسئولان خود شیفته هستند.
وی با اظهار نارضایتی از عدم پوشش بیمه‌ای کافی برای بیماران اعصاب و روان بیان کرد: بروز بیماری‌های اعصاب و روان رابطه مستقیمی با فقر و کاهش تحصیلات دارد که این نشان از محروم بودن این قشر از بیماران دارد، در حالی که متاسفانه در دریافت خدمات این بیماران مظلوم‌ترین بوده و کمترین خدمات بیمه‌ای را دارند.
وزیر بهداشت اظهار داشت: بیماران اعصاب و روان نه در بخش خصوصی و نه در بخش دولتی در موارد بستری و حتی داروها تحت پوشش مناسب بیمه‌ای نیستند و متاسفانه با بی‌توجهی به این مسئله بروز جرم و جنایت در کشور دولت را متحمل هزینه‌های سنگینی می‌کند و امیدواریم که به شایستگی به احقاق حقوق این بیماران توجه شود.
وی با بیان اینکه 25 درصد ایرانیان دچار اختلالات رفتاری هستند افزود: این آمار نسبت به گذشته افزایش یافته هرچند که در مقایسه با آمار جهانی نگران کننده نیست اما در کشور اسلامی ما این حد از اختلالات نیز قابل قبول نیست.
هاشمی با تاکید بر حل مشکلات بین بخشی در حوزه روانشناسی ادامه داد: در تمام گروه‌های پزشکی هدف اصلی باید حل مشکلات مردم باشد و در بحث بیماری‌های اعصاب و روان هم با حل مسائل و مشکلات بین گروه‌های مختلف باید در مسیر بهبود سلامت روانی مردم و صلاح جامعه حرکت کرد.
وی شرایط روحی و روانی جامعه را بسیار مهم دانست و گفت: علاوه بر روانپزشکان باید مجلس، سیاست گذاران، ائمه جمعه، خطبا و تمام کسانی که تریبون در اختیار دارند در جهت سلامتی روانی جامعه بکوشند.
وزیر بهداشت این افراد را همکاران خوبی برای کمک به سلامت جامعه و روانپزشکان دانست و تصریح کرد: نباید افراد مسئول با روح و روان مردم بازی کرده و با ترویج دروغ، تهمت و غیبت استرس را بر جامعه تحمیل کنند.
هاشمی بیان کرد: متاسفانه برخی از مسئولین به عنوان سرداران علم، قلم و حرم منجر به بروز مشکلاتی می‌شوند که علاوه بر به هم زدن آرامش مردم مشکلات اجتماعی را نیز افزایش می‌دهند.
به گفته وزیر بهداشت در دولت کنونی آرامش نسبی برقرار شده و امیدواریم این آرامش، آرامش قبل از طوفان نباشد.
وی از اختصاص یک کارشناس روانشناسی به ازای هر 40 هزار نفر خبر داد و یادآور شد: این تعداد بسیار ناچیز است و امیدواریم با تمهیدات دولتی این افراد افزایش یابند و علاوه بر آن هم حمایت مالی از مردم باید بیشتر شود.
وزیر بهداشت با تاکید بر توجه به بیمه بیماران اعصاب و روان اذعان کرد: علی‌رغم توجه نسبی دولت یازدهم به موضوع سلامت در بهترین شرایط تنها 20 درصد سلامت جامعه بر عهده وزارت بهداشت بوده و مابقی برعهده سایر دستگاه‌های زمینه ساز آلودگی مانند وزارت جهادکشاورزی،‌ راه وشهرسازی و صنعت و معدن است.

گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت

تصاویر جدیدی از رزمایش فدائیان حریم ولایت منتشر شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رزمایش فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش با حضور انواع جنگنده‌های شکاری رهگیر، شکاری بمب افکن، ترابری نیمه سنگین و سبک، هواپیماهای ارتباطی و شناسایی، سوخت رسان و انواع پهپادها به انجام انواع تکنیک‌ها پرداختند.
این رزمایش از 26 الی 29 مهرماه در منطقه عمومی اصفهان و با انجام مانورهایی از جمله انجام عملیات بارریزی، تیراندازی شبانه، بمباران هوایی، سوختگیری هوایی و مواردی از این دست در حال برگزاری است.
در ادامه عکس‌های این رزمایش را مشاهده می کنید.
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس
گزارش تصویری از رزمایش فدائیان حریم ولایت + عکس

موصلی که سرانجام نفس خواهد کشید + تصاویر

افراط‌گرایی و خشونت‌طلبی فرقه‌ای دامنه خود را به کل منطقه کشانده و موجب جنگ فرقه‌ای در سوریه و دیگرکشورها شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افراط‌گرایی و خشونت‌طلبی فرقه‌ای دامنه خود را به کل منطقه کشانده و موجب جنگ فرقه‌ای در سوریه و دیگرکشورها شده است. اتفاقاتی که در عراق در طول سالیان گذشته رخ داده سبب تغییرات گسترده‌ای در این کشور شده است. انتخاباتی که صورت گرفت و اکثریت یک طیف توانستند به قدرت برسند و نظام سیاسی عراق را در دست بگیرند.
رویدادهای بسیاری در لبنان و دیگر کشورهای منطقه رخ داد که می‌توان تاریخچه آن را در کشوری مانند لبنان دید. با نگاهی به شرایط به وجود آمده در منطقه خاورمیانه مشاهده می‌شود که اتفاقات بزرگ در کشورهای ایران، عربستان، ترکیه و مصر در چند سال گذشته رخ داده و همچنین دخالت‌های خارجی در منطقه سبب شده تا نوعی از تندروی جای خود را به میانه‌روی بدهد. اما در حال حاضر تمامی کشورهای منطقه به گونه‌ای با این افراطی‌گری درگیرند.
موصلی که سرانجام نفس خواهد کشید + تصاویر
در عراق و سوریه با ورود گروه‌های تروریستی که توانسته‌اند میدان فعالیت داشته باشند، نمی‌توان شرایط مناسبی را برای آینده پیش‌بینی کرد. اگر به گروه‌ها و ملت‌هایی که در منطقه هستند توجه و مطالبات و تقاضاهای آن‌ها بررسی شود متوجه می‌شویم که مطالبات سیاسی مردمی که در کشورهای منطقه هستند با عملکردهای این گروه‌ها به شدت در تضاد است. یک طرف مردم و طرف دیگر گرو‌ه‌های تندرو قرار گرفته‌اند و به نظر می‌رسد حرکت‌های تندی که از سوی گروه داعش و گروه‌های مسلحی که عملیاتی هستند و ادعای اعتقاد به اسلام را نیز دارند صورت می‌گیرد بسیار با خواست مردم متفاوت است. این گروه‌ها با گرایشات فرقه‌ای که دارند و توانسته‌اند پا بگیرند و در عراق و سوریه میدان‌داری کنند باعث به وجود آمدن اتفاقات ناخوشایندی در منطقه شده است.
نکته مهم این که هیچ کدام از دولت‌های منطقه‌ای راضی به این حجم از خشونت در اطراف خود نیستند و طبیعتا تحمل پذیرش چنین شرایطی برای آنها غیرممکن است. تحرکات سیاسی و فرقه‌ای بیماری کشنده‌ منطقه محسوب می‌شود. بیماری سخت و پرجراحتی که باید هرچه سریعتر برای آن چاره‌ای اندیشید، اما با راه‌حل‌های کوتاه‌مدت ریشه اختلافات فرقه‌ای و مذهبی بر سر جای خود باقی خواهد ماند و راه‌حلی جز بازگشت به گفت‌وگو و تفاهم رهبران مذهبی در کشورهای بزرگ منطقه از جمله ایران، عربستان، ترکیه و مصر وجود ندارد. باید همه کشورهای منطقه بسیج شوند که برای خشونت‌گرایی که مشکل تمامی کشورهای منطقه است راه‌حلی پیدا کنند زیرا اگر این موضوع ادامه پیدا کند تمامی کشورها و مردم منطقه ضرری جبران‌ناپذیر را تحمل خواهند کرد.
موصلی که سرانجام نفس خواهد کشید + تصاویر
چرا در ژوئن 2014 موصل در کمتر از یک ساعت سقوط کرد
موصل شهری در شمال کشور عراق و مرکز اداری استان نینوا است. موصل با بیش از یک میلیون نفر جمعیت سومین شهر بزرگ عراق پس از بغداد و بصره است.  شهر اصلی موصل در ساحل غربی دجله قرار گرفته در حالی که شهر باستانی نینوا در دوران آشور در سمت شرقی بوده‌ است. بیشتر مردم این شهر عرب هستند؛ اما اقلیت‌های قابل توجه کرد، ترکمن و آشوری نیز در شهر زندگی می‌کنند. جمعیت شهر در سال ۲۰۰۸ به یک میلیون و هشتصد هزار نفر رسیده بود اما در سال ۲۰۱۴ حدود نیم میلیون نفر آواره شدند هرچند هنوز هم جمعیت شهر بیش از میلیون نفر است.
دهم ژوئن سال 2014 میلادی، جهان با انتشار خبر اشغال موصل شوکه شد. در اینجا یک سوال بسیار حیاتی مطرح می‌شود که چگونه ۱۳۰۰ تروریست داعشی ارتش ۳۵۰ هزار نفری عراق را شکست دادند؟ آخرین ساعات شب قبل از انتشار خبر، تروریست‌های داعش بدون مواجه شدن با هیچ مقاومتی بر سومین شهر بزرگ عراق مسلط شدند و تمام ساختمان‌های دولتی را اشغال کردند. پس از انتشار خبر، گمانه‌زنی ‌های فراوانی در مورد علل این واقعه مطرح شد؛ از نفوذ داعش میان مردم موصل تا خیانت مسئولان امنیتی.
موصلی که سرانجام نفس خواهد کشید + تصاویر
اشغال موصل نفع زیادی برای داعش داشت. دومین انبار بزرگ مهمات عراق در این شهر قرار داشت که تمام محتویات آن توسط داعش غارت شد. اسلحه نیروهای عراق نیز پس از فرار از موصل به دست تروریست‌های داعش افتاد. حمله به بانک مرکزی این شهر نیز ثروتی بالغ بر 420 میلیون دلار پول نقد برای تروریست‌ها به ارمغان آورد. ثروت داعش پس از غارت بانک مرکزی موصل به بیش از دو میلیارد دلار رسید.
روزنامه «فایننشنال تایمز» چند روز پس از سقوط موصل از قول شهروندان عراقی نوشت: تحرّکات داعش در موصل به طور کامل برای ساکنان این شهر قابل پیش بینی و خیانت برخی نیروهای ارتش و سیاسیون در اشغال این شهر تاثیرگذار بود. 
ادامه مطلب ...

بدعهدی آمریکایی در سکانس بانکی/ «هسته‎ای بهانه است»

کری در اظهاراتی، حمایت جمهوری اسلامی از حزب‎الله و دولت دمشق را سد راه تعاملات بانکی ایران با جهان خواند.
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه خود با نشریه آمریکایی "فارین افرز"، اظهاراتی را پیرامون مسئله برجام مطرح کرد.
کری با سرپوش گذاشتن بر روند تاریخی و دنباله‌دار نقض عهدها و شیطنت‌های کاخ سفید علیه ایران، می‌گوید که واشنگتن علاوه بر اجرای کامل تعهدات خود در برجام، به فراتر از این مفاد عمل کرده است. 
*نقض عهد برجامی آمریکا در ادعاهای کری؛ فراتر از تعهدات عمل کردیم
نظام «فریب و سلطه» آمریکایی، محور تنش در منطقه و تعاملات بین‎الملل
 
ادامه مطلب ...

کشفیات جدید از زیر حرم مطهر امام حسین (ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اردبیل از کشف ادوات جنگی واقعه عاشورا در زیر حرم مطهر امام حسین (ع) خبر داد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسفندیار هوشیار تصریح کرد: در پی بازسازی ستون‌های حرم مطهر، مهندسین متوجه شدند که ستون‌ها به ارتفاع هشت متر داخل زمین فرو رفته است.
وی افزود: در واقع در طول سالیان متمادی و وقوع حوادث مختلف در این منطقه جغرافیایی، خاک کربلا هشت متر بالا آمده بطوریکه برخی روستاها به مرور زمان در زیر خاک دفن شده‌اند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان متذکر شد: در هنگام کاوش و مطالعه ستون‌ها صحنه جنگ عاشورا کشف شده بطوریکه برخی ادوات جنگی و ابزارآلات و اسباب به جا مانده نیز کشف شده است.
هوشیار با تأکید بر اینکه تقلیل حجم ستون‌های حرم مطهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی است که استان اردبیل نیز در آن مشارکت دارد، اضافه کرد: به دلیل اینکه ستون‌ها با ضریح ۱۶۰ سانتی‌متر فاصله دارد برای زیارت زائرین ایجاد مشکل کرده است.
کشفیات جدید از زیر حرم مطهر امام حسین (ع)
وی متذکر شد: این طرح با دقت علمی در حال اجرا است و به اندازه ۲۱۰ سانتی‌متر ستون‌ها تقلیل می‌شود که بر اساس ضرورت‌های فنی یکی از پروژه‌های شاخص عمرانی در اطراف حرم امام حسین (ع) است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان با بیان اینکه تمامی هزینه‌های پروژه‌های عمرانی توسط مردم و خیرین تأمین می‌شود، اضافه کرد: برای اجرای این طرح نیز یک شهروند شیعی ۲۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده است.
وی همچنین به اتمام برخی پروژه‌های کلان در حرمین اشاره کرد و گفت: از جمله ساخت درب خاتم‌کاری حرم حضرت ابوالفضل (ع)، بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی امام سجاد (ع)، تعویض درب مطلای حرم امام علی (ع) و ساخت صندوقچه قبور امامان مطهر در کاظمین است.
به گفته هوشیار یکی از پروژه‌های شاخص عمرانی نیز بازسازی مسجد صفویه در کاظمین است که به صورت مطلوب در شمال حرم اجرایی شده است.
جمع‌آوری ۱۰ میلیارد ریال نذورات مردم اردبیل در سه سال
رئیس ستاد عتبات عالیات استان اردبیل همچنین در خصوص میزان مشارکت این ستاد در برنامه‌های بازسازی تصریح کرد: از استان اردبیل ۱۰۰ نفر در امر بازسازی عتبات عالیات مشغول به خدمت هستند.
هوشیار با بیان اینکه عملیات بازسازی به افراد مجرب و متخصص نیازمند است، تأکید کرد: در طول مدت‌زمان بازسازی از مهندسین خبره استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه میزان مشارکت‌های مردمی در امر بازسازی عتبات عالیات از سال ۸۵ تا ۹۲ مشخص نیست، ادامه داد: در طول این سال‌ها کمک‌ها به صورت متفرقه دریافت شده است.
کشفیات جدید از زیر حرم مطهر امام حسین (ع)
کشف بقایای نیزه‌ شکسته‌های روز عاشورا
رئیس ستاد عتبات عالیات استان متذکر شد: بعد از سال ۹۲ مردم استان اردبیل نزدیک به ۱۰ میلیارد ریال نذورات نقدی و جنسی و اهدای زمین داشته اند.

چه کسانی، چه دستمزدهایی می‌گیرند؟

تازه‌ترین گزارش از بررسی‌ میزان متوسط حقوق و دستمزدهای تخصصی در ایران نشان می‌دهد مدیران بالاترین حقوق و پرسنل دفتری و اداری پایین‌ترین حقوق را دریافت می‌کنند.
چه کسانی، چه دستمزدهایی می‌گیرند؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه دنیای اقتصاد در شماره امروز(یکشنبه(25 مهرماه) نوشت: تازه‌ترین گزارش از بررسی‌ میزان متوسط حقوق و دستمزدهای تخصصی در ایران نشان می‌دهد مدیران بالاترین حقوق و پرسنل دفتری و اداری پایین‌ترین حقوق را دریافت می‌کنند.
این گزارش داده‌های حقوق و دستمزد در گروه‌های مختلف شغلی را در سه رده «مدیر»، «سرپرست» و «کارشناس» که در شرکت‌های خصوصی مشغول به کار هستند بررسی کرده است. متوسط دریافتی سطح مدیریتی در شهر تهران 5.5 میلیون تومان است. در سطح دفتری و اداری نیز میانگین حقوق یک میلیون تومان عنوان شده است. جزئیات این گزارش حکایت از آن دارد که در برخی حوزه‌های کارشناسی حقوق افراد از برخی مدیران بالاتر است.
بررسی برخی از داده‌های موجود از میزان متوسط حقوق و دستمزد دریافتی مشاغل در کشور، نشان می‌دهد رابطه مستقیمی بین درآمدهای دریافتی و جایگاه شغلی در سلسله مراتب سازمانی وجود دارد و در سال گذشته به‌طور متوسط، مدیران عامل و اعضای هیات مدیره درآمدی 5.5 میلیون‌تومانی داشته‌اند و افراد شاغل در حوزه دفتری و اداری نیز درآمد پایین‌تری نزدیک به یک میلیون تومان دریافت کرده‌اند. همچنین، متوسط حقوق کارشناسان شرکت‌ها در تهران حدود دو میلیون تومان بوده و در بین حوزه‌های اقتصادی هم، شاغلان «نفت و گاز و پتروشیمی» در تمامی رده‌های چارت سازمانی، بیشترین متوسط حقوق را در میان 12‌گروه مشاغل مورد بررسی در این گزارش دریافت می‌کنند.
نکته قابل توجه این است که در سال گذشته فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی به‌عنوان بزرگ‌ترین گروه‌ فارغ‌التحصیلان کشور به‌طور میانگین در ابتدای دوران اشتغال بین یک تا 1.5 میلیون تومان دریافت کرده‌اند؛ موضوعی که احتمالا در برخی از روندهای اخیر حوزه آموزش در سال‌های گذشته مثل رویگردانی داوطلبان کنکور از رشته‌های مهندسی زیرمجموعه گروه «ریاضی و فیزیک» و تغییر رشته فارغ‌التحصیلان مهندسی، بی‌تاثیر نبوده ‌است.
پلکان درآمدی سلسله مراتب سازمانی
یکی از سایت های کاریابی به تازگی گزارشی از بررسی‌ میزان متوسط حقوق و دستمزد در گروه‌های مختلف شغلی در سال 2015 را منتشر کرده است. این گزارش داده‌های حقوق و دستمزد در گروه‌های مختلف شغلی را در سه رده «مدیر»، «سرپرست» و «کارشناس» که در شرکت‌های خصوصی مشغول به کار هستند بررسی کرده است.
داده‌های این گزارش از پرسش‌نامه‌های ارائه شده به شاغلان شرکت‌های فعال در شهر تهران استخراج شده است و میانگین حقوق محاسبه شده در این گزارش را می‌توان به‌عنوان عرف حقوق بازار در شهر تهران در نظر گرفت. بر مبنای این گزارش بیشترین میزان دریافت حقوق در میان 12 گروه شغلی مورد بررسی مربوط به افراد شاغل در سمت «مدیران عامل»، «اعضای هیات مدیره»، «مدیران اجرایی» و «معاونان» است. متوسط دریافتی فعالان این گروه شغلی در شهر تهران 5.5 میلیون تومان است.
حقوق دریافتی در این گروه به‌طور رایج بین 2 تا 16 میلیون تومان است. میانگین کمترین حقوق نیز مربوط به گروه «کارکنان دفتری و اداری» است. میانگین حقوق کارشناسان این گروه شغلی در شهر تهران یک میلیون تومان است. دسته سرپرستان و مدیران در این گروه شغلی به‌طور میانگین به ترتیب 1.3 و 1.5 میلیون تومان حقوق ماهیانه دریافت می‌کنند. افراد شاغل در این گروه شغلی در مقایسه با افراد هم رده سازمانی در سایر مشاغل مورد بررسی در این گزارش حقوق کمتری دریافت می‌کنند.
حقوق بیشتر برای شاغلان نفت و گاز
بر اساس اطلاعات گزارش منتشر شده، کارشناسان گروه‌های شغلی مختلف بین 700 هزار تا 7 میلیون تومان حقوق ماهیانه دریافت می‌کنند که این میزان با توجه به سابقه کار و نوع شرکت استخدامی متفاوت است. میانگین حقوق ماهانه دریافتی کارشناسان در حوزه «مهندسی نفت و گاز» و کارشناسان «برنامه ریزی، تحلیل و کارشناسان اقتصادی» نسبت به سایر گروه‌های شغلی بیشتر گزارش شده است.
بر این اساس کارشناسان فعال در این دو گروه شغلی در شهر تهران به‌طور میانگین 2 میلیون تومان در ماه دریافت می‎‌کنند. کم‌ترین میانگین حقوق ماهانه در میان کارشناسان مشاغل مختلف مربوط به کارشناسان اداری و دفتری است که به‌طور میانگین یک میلیون تومان در ماه حقوق می‌گیرند. همچنین بر مبنای اطلاعات گردآوری شده، بیشترین میانگین حقوق دریافتی در دسته مدیران مربوط به مدیران در گروه شغلی مهندسی نفت و گاز و پتروشیمی است. بر این اساس عرف حقوق دریافتی این مدیران حدود 8.4 میلیون تومان در ماه است.
پس از این گروه شغلی مدیران شاغل در حوزه مالی و حسابداری با میانگین حقوق ماهانه 4 میلیون تومان بیشترین حقوق را در شرکت‌های شهر تهران دریافت می‌کنند. میانگین حقوق سرپرستان مشاغل مختلف حدود 3.6 میلیون تومان در ماه است. بر اساس اطلاعات این گزارش حقوق سرپرستان شاغل در شرکت‌های شهر تهران در بازه یک میلیون تا 10 میلیون تومان قرار دارد. همچنین سرپرستان دارای مدرک مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی نیز نسبت به سایر کارشناسان ارشد حقوق بیشتری دریافت می‌کنند. میانگین حقوق دریافتی سرپرستان در این گروه شغلی حدود 3میلیون تومان در ماه است.
این در حالی است که میانگین حقوق سرپرستان مشاغل مختلف حدود 2.1 میلیون تومان در ماه است. سرپرستان و مدیران اداری و دفتری نیز در میان شاغلان هم دسته در گروه‌های شغلی مختلف کم‌ترین میزان حقوق را دریافت می‌کنند. بر اساس اطلاعات این گزارش سرپرستان اداری و دفتری حدود 1.1 میلیون تومان و مدیران دفتری در حدود 2.1 میلیون تومان کمتر از میانگین درآمد افراد هم رده خود در سایر مشاغل دریافت می‌کنند. سقف حقوق رایج دریافتی فعالان گروه شغلی اداری و دفتری در شهر تهران نیز حدود 100 هزار تومان از میانگین حقوق مدیران در مشاغل مختلف کمتر است.
حقوق بزرگ‌ترین جمعیت فارغ التحصیل
چندی پیش موسسه آمار فوربس اقدام به انتشار گزارشی از تعداد فارغ‌التحصیلان مهندسی در کشورهای مختلف کرد. بر اساس آمار ارائه شده در این گزارش ایران از لحاظ تعداد فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی پس از آمریکا و روسیه در رده سوم قرار دارد. تعداد فارغ‌التحصیلان مهندسی ایران، در سال 2014 بر اساس آمار یونسکو در حدود 234 هزار نفر برآورد شده است.
بر اساس آمار ارائه شده در گزارش حقوق و دستمزد، در سال 2015 حقوق مهندسین شاغل در شهر تهران در بازه 700هزار تا 15 میلیون تومان قرار داشته است. بر اساس اطلاعات ارائه شده در این گزارش سقف حقوق دریافتی فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی، مربوط به مهندسان شاغل در حوزه نرم‌افزار و طراحی وب است.از سوی دیگر فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی شیمی نسبت به سایر مهندسان حقوق کمتری دریافت می‌کنند.
میانگین حقوق دریافتی مهندسان شیمی در سه رده کارشناس، سرپرست و مدیر کمتر از میانگین حقوق سایر رشته‌های مهندسی مورد بررسی در این گزارش است. بر اساس اطلاعات این گزارش فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی در ابتدای استخدام به‌عنوان کارشناس به‌طور میانگین در حدود یک تا 1.5 میلیون تومان حقوق دریافت می‌‌کنند. با افزایش سابقه و بر اساس سلسله مراتب میزان حقوق دریافتی فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی با سابقه کار افزایش می‌یابد.
میانگین حقوق دریافتی مهندسین شاغل در حوزه مدیریتی با سابقه بیش از 15 سال حدود 5 میلیون تومان در ماه است. بر اساس اطلاعات منتشر شده در این گزارش، در ابتدای دوره استخدام فارغ‌التحصیلان مهندسی در رشته‌های نفت، برق، مکانیک،صنایع و نرم‌افزار بیشتر از فارغ‌التحصیلان سایر رشته‌های مهندسی حقوق دریافت می‌کنند.
در این گزارش، وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان شاغل در شرکت‌ها، بر اساس ارسال فرم نظر سنجی اینترنتی مورد ارزیابی قرار گرفته است، از این رو حقوق و دستمزد افرادی که درخارج از حوزه شرکتی اشتغال دارند مورد ارزیابی قرار نگرفته است. همچنین اطلاعات مربوط به میانگین حقوق در مشاغل مختلف بدون در نظر گرفتن سابقه کاری در نظر گرفته شده است.